23.3 C
Athens

Ένας Ουκρανός, ένας Γερμανός κι ένας Κροάτης: Αυτοί είναι οι διαιτητές του game 4 στο Μονακό – Ολυμπιακός

Έως και «γουρλίδικη» μπορεί να χαρακτηριστεί η διαιτητική τριάδα του game 4 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό, με την οποία οι Ερυθρόλευκοι είχαν κατά βάση επιτυχή αποτελέσματα στο πρόσφατο παρελθόν

Ανακοινώθηκαν σήμερα (28/4) οι διαιτητές για το κρίσιμο game 4 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό στο Πριγκιπάτο που μπορεί να κρίνει και την πρόκριση στο Final 4 από την ερχόμενη Παρασκευή (29/4).

Λίγες ώρες μετά τη νίκη-χρυσάφι των Πειραιωτών στο Μόντε Κάρλο, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά στο ίδιο γήπεδο το βράδυ της Παρασκευής (29/4, 22:00) σε ένα παιχνίδι που όπως όρισε η Euroleague θα διευθύνουν οι: Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Ουκρανό διαιτητή οι Ερυθρόλευκοι μετρούν 3 νίκες επί Ρεάλ, Βιλερμπάν και Αρμάνι, ενώ με τον πιο γνωστό Λοτερμόζερ 3 νίκες (μία επί της Μονακό στο ΣΕΦ) και 1 ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη.

Ο Κροάτης ήταν επίσης στο ντέρμπι «αιωνίων» μαζί με τον Λοτερμόζερ, όπως επίσης και στους αγώνες Ολυμπιακός-Μπασκόνια 75-50 και Ολυμπιακός-Μακάμπι 90-73.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς