22.4 C
Athens

Επικός Γιάννης: «Δεν παρακολουθώ μπάσκετ, αν δεν κάνω λάθος οι Σέλτικς σκούπισαν τους Νετς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να θεωρείται και να είναι ο απόλυτος σταρ της εποχής του στο NBA, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο ίδιος δεν έχει τον χρόνο, τη διάθεση και την υπομονή να παρακολουθεί μπάσκετ στο σπίτι του, όπου προτιμά να περνάει χρόνο με την οικογένειά του.

Μετά από μία ακόμη άνετη επικράτηση των Μπακς επί των Μπουλς ο Greak Freak τόνισε πως δεν γνωρίζει πολλά για τους Σέλτικς που αποτελούν το επόμενο εμπόδιο των Ελαφιών και δίχως να είναι σίγουρος ρώτησε τους δημοσιογράφους αν όντως «σκούπισα» με 4-0 τους απογοητευτικούς Νετς. Απολαυστικός εντός κι εκτός παρκέ ο Γιάνναρος!

«Δεν παρακολουθώ μπάσκετ, δεν έχω δει τους Σέλτικς. Αλήθεια, δεν κάνω πλάκα. Κουράζομαι πολύ, οπότε όταν είμαι με το παιδί απλώς χαλαρώνω και δεν βλέπω μπάσκετ. Δεν ξέρω τι κάνουν, αλλά ξέρω ότι με αυτούς παίζουμε. Ξέρω ότι παίζουν καλά, ότι “σκούπισαν” τους Νετς, σωστά; Ότι είναι καλή ομάδα, με νέους παίκτες, που μπορούν να σκοράρουν και παίζουν σκληρή άμυνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας σταρ ξαφνιάζοντας τους πάντες στην Αίθουσα Τύπου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς