22.6 C
Athens

Μπακς – Μπουλς 116-100: Άνετη πρόκριση διά χειρός Γιάννη και με το μυαλό στους Σέλτικς (vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του έκαναν τα απολύτως απαραίτητα για μία ακόμη βραδιά κόντρα στους Μπουλς και «ζεστάθηκαν» ενόψει των ημιτελικών με τους Σέλτικς που μπορεί να κρίνουν ολόκληρη τη χρονιά

Οι Μπακς παίζοντας στο 70% των δυνατοτήτων τους και έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει απλά τα απαραίτητα (για τα δικά του δεδομένα) πήραν μία ακόμη άνετη νίκη επί των Μπουλς στο «Fiserv Forum» και προκρίθηκαν στα ημιτελικά των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας όπου θα αντιμετωπίσουν τους ανεβασμένους Σέλτικς.

Ο Greek Freak ξεκίνησε με εξαιρετικά ποσοστά και ανεβασμένη διάθεση το ματς και σαν… μαινόμενος ταύρος ορμούσε προς την ρακέτα των Μπουλς πετυχαίνοντας 23 πόντους μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Στη συνέχεια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατέβασαν ταχύτητα, πήγαν το ματς στα μέτρα τους και τελικά το κράτησαν εκεί μέχρι το φινάλε παίρνοντας μία άκρως επαγγελματική νίκη με το μυαλό στην Κυριακή και τον πρώτο αγώνα στη Βοστώνη.

Πλέον, τα Ελάφια θα χρειαστεί να βρουν περισσότερες λύσεις και να βγάλουν άσους από τα μανίκια τους απέναντι στους εξαιρετικούς φέτος Σέλτικς που μάλιστα θα έχουν και το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των ημιτελικών, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της πρώτης Μαϊου.

Ο Γιάννης είχε 11/14 δίποντα (0/1τριπ.) κι άλλες τόσες βολές, ενώ πρόσθεσε εννιά ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε μόλις 30 λεπτά δείχνοντας ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται να πατήσει το πόδι στο γκάζι για να κλέψει την παράσταση. Το κάνει και… περπατώντας!

Ο Πάτρικ Ουίλιαμς ήταν ο κορυφαίος σκόρερ των Μπουλς με 23 πόντους, ο Νίκολα Βούτσεβιτς έβαλε 19 (16ριμπ., έξι ασίστ) κι ο Κόμπι Ουάιτ πρόσθεσε άλλους 17.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς