21.4 C
Athens

Μπολόνια – Ίντερ 2-1: Ιστορική νίκη και δώρο στη Μίλαν με την γκάφα της χρονιάς από τον Ράντου! (vid)

Η Ίντερ πέταξε στα σκουπίδια την πιο σημαντική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε για να προσπεράσει τη Μίλαν στη βαθμολογία και να ανέβει στην κορυφή της Serie A τέσσερις αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών.

Ωστόσο, οι Νερατζούρι ηττήθηκαν σε εξ αναβολής αναμέτρηση και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Μπολόνια με 2-1. Η Μπολόνια μάλιστα κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια εντός έδρας και η νίκη αυτή – πέρα από ιστορική – δίνει τεράστιο ενδιαφέρον για τη συνέχεια αφού η Μίλαν παρέμεινε στο +2 με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Η ομάδα του Ιντζάγκι προηγήθηκε από τα… αποδυτήρια με τον Πέρισιτς να πιάνει ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Σκορούπσκι που έκανε και κακή εκτίμηση στη φάση.

Η Ίντερ ήταν ανώτερη, είχε τις ευκαιρίες, αλλά η φετινή Μπολόνια έχει δείξει πως είναι μια ομάδα που δεν χαρίζεται και είναι ικανή να κάνει ζημιά στους μεγάλους. Ο Αρναούτοβιτς σκόραρε στο 28′ και ισοφάρισε (1-1), με το ματς να κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή.

Οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν ένα σωρό ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Σκορούπσκι είχε την απάντηση και η Μπολόνια αξιοποίησε την απίθανη γκάφα του Ράντου (άφησε την μπάλα να περάσει στο πλάγιο του Πέρισιτς) με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα και τον Σανσόνε απλώς να τη σπρώχνει στην εστία και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Μίλαν (74 βαθμοί)

 

Μίλαν – Φιορεντίνα

Βερόνα – Μίλαν

Μίλαν – Αταλάντα

Σασουόλο – Μίλαν

Ίντερ (72 βαθμοί)

 

Ουντινέζε – Ίντερ

Ίντερ – Έμπολι

Κάλιαρι – Ίντερ

Ίντερ – Σαμπντόρια

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς