22.4 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας η ατομική ποιότητα

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε τελικό Κυπέλλου μετά το 2014 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν χαρούμενος μετά την πρόκριση απέναντι στη Λαμία. Ο προπονητής του τριφυλλιού υποστήριξε πως η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της ομάδας του χάρη στο γκολ που ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά και στην ατομική ποιότητα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Για να είμαι ειλικρινής, το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού ήταν τέτοιο που έδινε ελπίδες στην ομάδα της Λαμίας να προσπαθήσει να ανατρέψει και να μπει στον τελικό. Δεν δημιούργησε πολλές φάσεις αλλά ήταν μια ομάδα που διεκδίκησε την πρόκριση. Αυτό που έγειρε υπέρ μας την πλάστιγγα ήταν η ατομική ποιότητα και το γκολ που πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι δίκαια προκριθήκαμε στον τελικό, με βάση την εικόνα μας στα δύο πρώτα παιχνίδια».

Για το πώς αισθάνεται για την πρόκριση στον τελικό: «Είναι ένα όμορφο συναίσθημα που θα είμαστε παρών στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Το να είμαστε εκεί σίγουρα είναι μια όμορφη αίσθηση που έχουμε και μας δίνει την ευκαιρία να παλέψουμε μετά από χρόνια γι’ αυτό το τρόπαιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς