16.8 C
Athens

Ιμπαγάσα: Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, πάμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη

Ο Ολυμπιακός Β’ ετοιμάζεται να κλείσει με άκρως θετικό πρόσημο τη Super League 2 καθώς πανηγύρισε την 6η νίκη του (με 1-0 κόντρα στη Νίκη Βόλου) στα τελευταία 8 ματς για να φτάσει τους 48 βαθμούς και να πιάσει την Αναγέννηση Καρδίτσας στην 5η θέση μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και υποστήριξε πως οι απουσίες ήταν σημαντικές αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα και έδειξαν τι σημαίνει ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι ακόμα μία εκτός έδρας νίκη που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Δεν παίξαμε το ίδιο καλά όπως στα προηγούμενα ματς αλλά αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, βγάλαμε πάθος, είχαμε πολλά τρεξίματα παρά την κούραση και τα συνεχόμενα ταξίδια. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ μετά το πέναλτι. Πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση».

Για τις απουσίες και τη διαχείρισή τους: «Πάντα οι απουσίες είναι σημαντικές γιατί δυσκολεύουν και το ροτέισιον προκειμένου να ξεκουράζονται τα παιδιά αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί όσοι έπαιξαν αγωνίστηκαν καλά και τα έδωσαν όλα. Αυτό ακριβώς σημαίνει να είσαι ομάδα. Πλέον ξεκουραζόμαστε και πάμε για τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν προκειμένου να τελειώσουμε τη χρονιά καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς