23.8 C
Athens

O Mπόλομποϊ εκθέτει την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ: «Εκβιάζετε τους παίκτες με τιμωρίες, δεν επιστρέφω»!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέστειλε email... προειδοποίησης με νομικές απειλές στον Αμερικανό και αυτός απάντησε με αιχμηρό τρόπο ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Μόσχα

Ο πόλεμος ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία ακόμα δεν έχει σταματήσει με τις ρωσικές ομάδες να βαδίζουν προς το άγνωστο ενόψει της επόμενης σεζόν και να προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, καθώς ολοένα και περισσότεροι παίκτες ζητούν την άμεση αποδέσμευσή τους.

Στην αρχή, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε πως θα σεβαστεί τις αποφάσεις των αθλητών της που ένας-ένας μετά τον Σενγκέλια αποφάσιζαν να αποχωρήσουν από το υπάρχον ρόστερ της «ρωσικής αρκούδας», ωστόσο στο σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Τζοέλ Μπόλομποϊ οι ξένοι παίκτες δέχονται πιέσεις και απειλές για να γυρίσουν στη Μόσχα.

Η αντίδραση του Αμερικανού στο email… προειδοποίησης που του απέστειλε η διοίκηση της ΤΣΣΚΑ και ουσιαστικά τον καλεί να παρουσιαστεί στις προπονήσεις της ομάδας από την πρώτη Μαϊου ήταν έντονη και άκρως αντιδραστική, με τον άλλοτε άσο της ρωσικής ομάδας να υπογραμμίζει πως δεν πρόκειται να επιστρέψει όσες απειλές κι αν δεχθεί.

«Φύγετε από εδώ. Σας έχω πει ήδη πως δεν επιστρέφω. Ο τρόπος που αποφασίζετε να φέρετε τους παίκτες πίσω είναι με το να τους εκβιάζετε και να προσπαθείτε να τους τιμωρήσετε. Μου είπατε, όπως και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και πως λόγω της κατάστασης ανάμεσα στην Ουκρανια και την Ρωσία, δείχνετε κατανόηση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram Story του ο Αμερικανός άσος στον οποίο μεταβιβάστηκε ότι εφόσον δεν επιστρέψει μέσα στις επόμενες 5 ημέρες θα αντιμετωπίσει πολλαπλά νομικά προβλήματα και φυσικά «πάγωμα» μισθού.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς