24.7 C
Athens

Λαμία – Παναθηναϊκός: Το ΟΑΚΑ περνάει από τη… Φθιώτιδα

Το 1-0 της Λεωφόρου και η χαοτική διαφορά επιπέδου που φάνηκε να υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Πράσινους με φόντο τον τελικό της 21ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ

Από τη μία ο Παναθηναϊκός που θέλει να επιστρέψει σε τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια (2014) όταν και κατέκτησε το τελευταίο του τρόπαιο και από την άλλη η Λαμία που παράλληλα με τη μάχη για την παραμονή στη Super League 1 έχει ραντεβού με την ιστορία θέλοντας να κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς.

Το 1-0 της Λεωφόρου και η χαοτική διαφορά επιπέδου που φάνηκε να υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Πράσινους που αναζητούν δεύτερη νίκη στη Φθιώτιδα ώστε να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για τον τελικό της 21ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» ταξίδεψε στην πόλη της Λαμίας χωρίς τους Κουρμπέλη, Πούγγουρα και Μακέντα, ωστόσο δεν θα έχει δικαιολογία αν τελικά ιδρώσει απέναντι στη Λαμία που τον τελευταίο καιρό αποτελεί την ομάδα με το χειρότερο σερί στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγνοεί τη λέξη νίκη από τις 19 Μαρτίου και 2-1 επί του αδιάφορου Παναιτωλικού.

Σέντρα στις 18:00 στο «Αθ. Διάκος» με διαιτητή των Σκωτσέζο Μάντεν, που είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας πριν τρεις εβδομάδες για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στην Αθήνα.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς