23.4 C
Athens

Βόλεϊ Γυναικών: Στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός με στόχο τη νίκη-πρόκριση στους τελικούς της Α1

Μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Γυναικών βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού που θέλει στη Θεσσαλονίκη να πανηγυρίσει τη νίκη απέναντι στον Άρη που θα σημάνει και την ερυθρόλευκη πρόκριση (27/4, 18:00). Σε περίπτωση ήττας, θα πραγματοποιηθεί τρίτο παιχνίδι στο Ρέντη.

Ο Κάρλο Παρίζι ανέφερε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είμαστε στα πλέι οφ και η νοοτροπία μας είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, κάτι που κάνουμε από την αρχή. Αύριο, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, ίσως το πιο σημαντικό της σεζόν και θέλουμε όλοι να το κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο ματς, το είδαμε και στον πρώτο αγώνα, για αυτό πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουνε πάντα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και αύριο, πρέπει να παίξουμε καλά στην έδρα του αντιπάλου και να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση», ενώ από την πλευρά της η Μελίνα Εμμανουηλίδου δήλωσε ότι:

«Βρισκόμαστε στη φάση των πλέι οφ, οπότε αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα των αγώνων. Για αυτό και ο μόνος μας στόχος είναι η νίκη στη Θεσσαλονίκη, για να προκριθούμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς