18 C
Athens

Πρίντεζης: Να παίξουμε πιο σκληρά και να αποδείξουμε στο παρκέ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε σήμερα (26/4) το μεσημέρι από την Αθήνα με προορισμό το Μόντε Κάρλο στο Μονακό, εκεί όπου το βράδυ της Τετάρτης (27/4, 22:00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με στόχο να αντιδράσει μετά την ισοφάριση της σειράς από τους Μονεγάσκους στο ΣΕΦ.

Οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Μονακό και ότι αξίζουν μία θέση στο Final Four του Βελιγραδίου, όπως εκφράστηκε και μέσα από τα λόγια του Γιώργου Πρίντεζη που τόνισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να παίξουν πιο σκληρά και με μεγαλύτερη προσήλωση ώστε να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

«Είναι δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης με το αυριανό. Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ ιδιαίτερα. Εστιάζουμε στο πρώτο από τα δύο, θέλουμε πολύ να το κερδίσουμε», είπε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Σίγουρα πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, να βρούμε ρυθμό στην επίθεση, να αλλάξουμε το ρυθμό στο γήπεδο τους. Το κυριότερο κατά τη γνώμη μου είναι να δείχνεις κάτι διαφορετικό σε κάθε παιχνίδι.

Στο δεύτερο παιχνίδι αφήσαμε τη Μονακό να βρει ρυθμό και ψυχολογία. Αυτό μας κόστισε, σε συνδυασμό με την επίθεση μας όπου παίρναμε την μπάλα πολύ ψηλά».

Για το αν έχει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός καινούργια χαρτιά, ο Γιώργος Πρίντεζης είπε:

«Στα πλέι οφ έχει αποδειχτεί ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Να είσαι σε εγρήγορση, έχει άγχος, πίεση και είναι διαφορετικά παιχνίδια. Η Μονακό το έκανε. Νομίζω έχουμε καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε.

Στα τέσσερα μεταξύ μας ματς έχουμε κερδίσει δύο εύκολα και χάσαμε δύο εύκολα. Παίζει μεγάλο ρόλο η προσέγγιση και να ξεκινήσεις σκληρά, επιβάλλοντας το δικό σου ρυθμό για όσο περισσότερο γίνεται».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς