21.4 C
Athens

ΘΥΡΑ 7: Τεράστια επιτυχία το 47ο, αλλά θέλουμε και το κύπελλο

Με ανάρτηση στα social media το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα του Ολυμπιακού στέλνει σύνθημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και ζητάει από τον κόσμο να μετατρέψει σε «κολαστήριο» το Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης (27/4)

Με ανάρτησή τoυς στα social media οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στέλνουν μήνυμα… νταμπλ και δίνουν το σύνθημα για ένα γεμάτο παλμό και κόκκινα μπλουζάκια Καραϊσκάκη στον αυριανό (27/4, 20:00) επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα μέσω της θύρας 7 περνάει το μήνυμα ότι παρά τη δεδομένη και δίκαιη κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της ομάδας, η δίψα για τρόπαια δεν σταματάει εκεί και άπαντες μέσα στην ομάδα θα πρέπει να πετύχουν τον στόχο του νταμπλ ώστε μία ακόμη χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις να «βαφτεί» ερυθρόλευκη.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 7 ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ:

«Η σίγουρη και εύκολη κατάκτηση ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ του 47ου συνολικά πρωταθλήματος είναι τεράστια επιτυχία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης εδώ και πολλά χρόνια!
Είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ γιατί πάντα οι αθλητές του ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ με ασύγκριτο πάθος κόντρα σε όλους και σε όλα, για την νίκη!
Το αποτέλεσμα αυτού του ασύγκριτου πάθους και αγωνιστικού μεγαλείου, ειναι ότι είναι ΠΡΩΤΟΣ σε τίτλους και σε ΔΟΞΑ με ΧΑΟΤΙΚΗ διάφορα από τον δεύτερο!
Μετά το πρωτάθλημα θέλουμε και το ΚΥΠΕΛΛΟ!
Όλοι αύριο γεμίζουμε το γήπεδο, το κάνουμε κόλαση για να προκριθούμε στον τελικό ώστε να κάνουμε το νταμπλ!
ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ όπως και στο ΣΕΦ!
Για 90 λεπτά στηρίζουμε την ομάδα με την φωνή μας!
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ δίπλα της με ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!».
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς