15 C
Athens

Άγγελος Τσιγγάρας: Δεν κάνει καλή χρονιά ο Ολυμπιακός, ο αδερφός μου είναι σίγουρος ότι θα περάσει ο ΠΑΟΚ

Μία ημέρα έμεινε για τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και άπαντες κινούνται στον ρυθμό αυτού του αγώνα που θα κρίνει τον δεύτερο φιναλίστ στον τελικό της 21ης Μαϊου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αδερφού του Χάρη Τσιγγάρα, Άγγελου που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση καθώς ο Ολυμπιακός «δεν διανύει και από τις καλύτερες του χρονιές φέτος».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Τσιγγάρας στο «Metropolis»:

«Είχα ένα πρόβλημα με εξάρθωρση ώμου και τώρα κάνω εντατικά θεραπείες. Το χειρουργείο έγινε 19 Μαρτίου. Πιστεύω σιγά σιγά να γίνονται καλύτερα τα πράγματα. Είδα τον Χάρη 1-2 ημέρες, δεν μπόρεσα να τον χαρώ πολύ γιατί είχαν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν συνηθίζουμε με τον αδερφό μου να τρώμε το Πάσχα κρεατικά, απλά ήμασταν με τους γονείς μας και τους παππούδες μας, ήρεμα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουν από αυτά που μου λέει ο αδερφός μου. Το πιστεύω πολύ. Το έχουν χτίσει σαν ομάδα αυτό. Εμείς είχαμε αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό στην παράταση. Γενικά φέτος δεν είναι από τις καλύτερές του χρονιές. Γι’ αυτό και λέω ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει. Αλλά δεν παύει ο Ολυμπιακός να είναι μεγάλη ομάδα και να ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια ματς. Θα έχει και το προβάδισμα της έδρας. Όλες οι ομάδες έχουν αδύνατα σημεία, απλά το θέμα είναι ότι η μεγάλη ομάδα ξέρει να τα διαχειρίζεται αυτά, σε σχέση με ομάδα μικρότερου επιπέδου και μπορεί μέσα στους αγώνες να μπορεί να τα καλύπτει.»

Τόνισε ότι: «Όταν ήμασταν μαζί στις ακαδημίες εγώ ήμουν αμυντικός και ο Χάρης σαν δεκάρι. Όσο περνούσαν χρόνια ο αδερφός μου έπεσε θέση, εγώ ανέβηκα και… συναντηθήκαμε. Ήμασταν μαζί στην Εθνική, αλλά στην ίδια ομάδα είναι δύσκολο να βρεθούμε. Έχουμε πάνω κάτω ίδια χαρακτηριστικά και είναι δύσκολο να συνυπάρξουμε. Ο αδερφός μου είναι πιο επιθετικογενής, είναι δημιουργικός, ενώ εγώ είμαι πιο αμυντικογενής.

Ο Χάρης τρέχει, επίσης, πολύ, αλλά έχει και το δημιουργικό κομμάτι. Νομίζω ότι βοηθάει πολύ την ομάδα. Η εικόνα του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει με τον Χάρη. Έχουμε βιώσει πράγματα, ίσως ο Χάρης περισσότερα λόγω Ευρώπης και επειδή είναι σε μεγάλη ομάδα. Ανταλλάσσουμε απόψεις, μιλάμε για τα παιχνίδια. Εχουμε και τα ξαδέρφια μας που μας στηρίζουν και συζητάμε όλοι μαζί για να δούμε πως πήγαμε. Ο παππούς είναι μεγάλη… μορφή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς