16.8 C
Athens

ΠΑΟΚ: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη

Σε νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου συνολικού ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ προχωράει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε ένα ποσό που θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου ο πρόεδρος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης.

Στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα η ΑΜΚ καθώς σύμφωνα με τον φοροτεχνικό της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Δημήτρη Πανοζάχο το επιτάσσουν οι συνθήκες.

«Τα έσοδα που υπάρχουν δεν καλύπτουν όλες τις δαπάνες της ΠΑΕ, αν δείτε και το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα τελευταία χρόνια έχουμε μόνο ζημίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πανοζάχος σε ερώτηση για ποιο λόγο απαιτείται Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, από τη στιγμή που ο Δικέφαλος κέρδισε πολλά χρήματα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών του την τελευταία τριετία.

Μάλιστα, από τη σημερινή (26/4) Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προέκυψε ότι η τροποποίηση του ομολογιακού δανείου, ύψους 9 εκατ. ευρώ που είχε δοθεί το 2015, είναι κάτι που τελικά εγκρίθηκε και η αποπληρωμή του θα ολοκληρωθεί τρία χρόνια αργότερα από αυτό που είχε αποφασιστεί αρχικά, δηλαδή στις 28 Απριλίου του 2025.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς