17.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Τουμπά, σύμφωνα με τους Ολλανδούς

Σύμφωνα με νέο ολλανδικό δημοσίευμα οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να μην έχουν παρατήσει την περίπτωση του Αχμέντ Τουμπά της Βάλβαϊκ που τους είχε απασχολήσει και τον περασμένο Γενάρη

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο φίνις της σεζόν που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη με στόχο ένα ακόμη νταμπλ, ωστόσο έστω παρασκηνιακά ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Πειραιωτών «τρέχει» και αναμένεται να είναι ανατρεπτικός το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα σενάρια που γράφονται και ακούγονται ήδη είναι πολλά και πλέον μένει να φανεί ποια από αυτά έχουν βάση και ποια όχι. Σύμφωνα με νέο ολλανδικό δημοσίευμα, πάντως, οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται να μην έχουν παρατήσει την περίπτωση του Αχμέντ Τουμπά της Βάλβαϊκ που τους είχε απασχολήσει και τον περασμένο Γενάρη.

Ο Αλγερινός σέντερ μπακ που μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας (θέση που κοιτούν για ενίσχυση οι πρωταθλητές Ελλάδας) δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, με την πλευρά του να αναμένει την επίσημη προσέγγιση των Πειραιωτών προκειμένου να κάτσει στο ίδιο τραπέζι για τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με φόντο τη νέα σεζόν.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα Μέσα στην Ολλανδία, που αναφέρουν πως το μέλλον του Τουμπά στη Βαλβάικ είναι αβέβαιο κι αυτό γιατί ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει τα ποδοσφαιρικά του όρια σε μία άλλη χώρα.

Ο Αφρικανός έχει φέτος 26 συμμετοχές και μία ασίστ σε Eredivisie και Κύπελλο με τη φανέλα της RKC, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Βέλγιο (Κλαμπ Μπριζ, Λέουβεν) και Βουλγαρία (Μπερόε).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς