19.3 C
Athens

Άρης: Στις 29/4 η απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι από το CAS – Tα τέσσερα σενάρια

Η υπόθεση Ντουρμισάι φτάνει στο τέλος της, με την ΠΑΕ Άρης να ενημερώνεται από το CAS πως η απόφαση θα εκδοθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου - Ποια τα τέσσερα σενάρια

Ο Άρης περιμένει με αγωνία την απόφαση για την περιβόητη υπόθεση Ντουρμισάι από το CAS που εν πολλοίς θα καθορίσει τον καλοκαιρινό μεταγραφικό του -και όχι μόνο- σχεδιασμό.

Στις τάξεις των Κιτρίνων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προκύψει απόφαση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο μέχρι τις 29 Απριλίου, ημερομηνία που επιλέχθηκε μετά την 10η αναβολή της υπόθεσης πριν από 23 ημέρες.

Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να βγει η απόφαση που θα τους δίνει τη δυνατότητα για πραγματοποίηση μεταγραφών αλλά και ανανεώσεις παικτών από το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να βγάλουν από πάνω τους τον «νταλκά» ενός πιθανού μεταγραφικού εμπάργκο.

Βέβαια, στο κάδρο της συγκεκριμένης απόφασης υπάρχουν και δύο καταστροφικά σενάρια για τους Κίτρινους που θα αλλάξουν άρδην και προς το χειρότερο τα δεδομένα της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά τα τέσσερα πιθανά σενάρια από την επικείμενη απόφαση του CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι:

Α. Να απαλλάξει οριστικά τον Άρη από τις κατηγορίες δύο χρόνων με αθώωση, ενδεχομένως και παραγραφή – διαγραφή της ποινής.

Β. Να του επιβάλει ποινή με αναστολή, λόγω της οικονομικής συμμόρφωσης των τελευταίων ετών και των εξοφλήσεων σε παίκτες που διεκδικούσαν τα χρωστούμενα τους από παλαιότερες διοικήσεις των Θεσσαλονικέων.

Γ. Να του επιβάλει βαρύ πρόστιμο ως τιμωρία.

Δ. Να διατηρήσει την ποινή δίχως ανασταλτικό χαρακτήρα με απαγόρευση μεταγραφών. Αυτό είναι και το χειρότερο σενάριο για τους Κίτρινους, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν στο ρόστερ και τους παίκτες τα συμβόλαιο των οποίων ολοκληρώνονται σε 2 μήνες (13 στον αριθμό).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς