19.3 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ολιβέιρα και Βιεϊρίνια καθορίζουν τα πλάνα Λουτσέσκου για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην τελική στροφή της προετοιμασίας του για τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (27/4) στο «Γ. Καραϊσκάκης» που μετά το 0-0 της Τούμπας πρόκειται να καθορίσει τον δεύτερο φιναλίστ στον τελικό της 21ης Μαϊου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερους πονοκεφάλους από θέματα τραυματισμών, αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις των Ελ Καντουρί – Μιχαηλίδη, και εστιάζει στο τακτικό κομμάτι ενός εκτός έδρας αγώνα με πολλές ιδιαιτερότητες και σε ένα δύσκολο γήπεδο που πάντα -ανεξαρτήτου αποτελέσματος- δέχεται αρκετή πίεση και έχει άσχημες αναμνήσεις, ιδίως σε ματς Κυπέλλου.

Τα ερωτηματικά που βασανίζουν το μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου σχετικά με το πλάνο της ενδεκάδας, σε ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα τελικού καθώς επί της ουσίας είναι νοκ-άουτ, εντοπίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τη θέση του φορ. Εκεί όλα θα κριθούν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού ο Αντρέ Βιεϊρίνια ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Μαρσέιγ αλλά λογικά δεν θα είναι έτοιμος αν χρειαστεί, με τον Σίντκλεϊ από την άλλη να μη πείθει με την απόδοσή και να αφήνει πολλές φορές «ξεκρέμαστη» την αριστερή πτέρυγα των Ασπρόμαυρων.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του φορ, ο Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται να προτιμάται σε πρώτη φάση από τον Ρουμάνο τεχνικό, παρόλο που έχει μόλις δύο εβδομάδες από τη στιγμή που επέστρεψε στη δράση μετά από χιαστό, ωστόσο παρά τις δοκιμές όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα επιλέξει την πιο ασφαλής και δοκιμασμένη λύση και θα ξεκινήσει τον αγώνα στο Καραϊσκάκης με τον Τσούμπα Άκπομ στην αιχμή του δόρατος και τον Ολιβέιρα… stand by στον πάγκο.

«Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για έναν ακόμα… τελικό. Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (25.04) ήταν αφιερωμένο στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην επιθετική ανάπτυξη, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τι θέλει να κάνουν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης«, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα», αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς