12.5 C
Athens

Αλ Κελαϊφί: Είμαστε περήφανοι, άκρως ανταγωνιστικό το γαλλικό πρωτάθλημα…

Με μια ισοπαλία κόντρα στη Λανς που έφερε πολλές νέες αποδοκιμασίες «γιόρτασε» τη μαθηματική κατάκτηση του 10ου τίτλου της η Παρί το περασμένο Σάββατο. Με αυτήν την κούπα οι Παριζιάνοι ισοφάρισαν τις 10 κατακτήσεις της Σεντ Ετιέν, η οποία μάλιστα δίνει σκληρή μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παρότι αυτός ήταν ο 28ος τίτλος της εποχής Αλ Κελαϊφί στην ΠΣΖ, η φετινή γκρίνια των τελευταίων μηνών μάλλον δεν έχει προηγούμενο στο Παρκ Ντε Πρενς. Αρκετοί παλιοί και νέοι παίκτες βρίσκονται στο στόχαστρο των οπαδών (όχι μόνο ο Νεϊμάρ, αλλά και οι Μέσι – Σέρχιο Ράμος έχουν ακούσει κάμποσα), αλλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας εμφανίζεται περήφανος και κάνει λόγο για ένα «ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Στο οποίο η Παρί έχει μπάτζετ σχεδόν όσο όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι της Ligue 1 μαζί…

https://athlosnews.gr/neimar-tha-varethoun-na-me-apodokimazoun/

«Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για την Παρί Σεν Ζερμέν και για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Η κατάκτηση αυτού του δέκατου τίτλου είναι ιδιαίτερα σημαντική και ανταμείβει την τεράστια δουλειά που έχουμε κάνει εδώ και έντεκα χρόνια. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και η κατάκτησή του είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Γράφουμε την ιστορία του συλλόγου.

Είμαι περήφανος για τη συνέπεια που έχουμε δείξει από το 2011 στο υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό και τους παίκτες , αλλά και όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου. Όλοι μαζί, έχουμε συμβάλει στο να γίνει η Παρί Σεν Ζερμέν ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στη Γαλλία και ένας από τους πιο επιτυχημένους στον κόσμο. Ανυπομονούμε για μια δυνατή επόμενη σεζόν καθώς ξεκινάμε την αναζήτηση νέων τροπαίων και 11ου τίτλου. Είναι στο DNA του συλλόγου» ήταν τα λόγια του Αλ Κελαϊφί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς