18.3 C
Athens

Μπενφίκα – Φαμαλικάο 0-0: Χάθηκε ο στόχος της 2ης θέσης, αποδοκιμάστηκε στο φινάλε

Η Μπενφίκα αποχαιρέτησε οριστικά τις ελπίδες της για τη 2η θέση και την απευθείας έξοδο στο Champions League. Οι Λουζιτανοί μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ, έμειναν στο 0-0 με τη Φαμαλικάο (βασικός αγωνίστηκε ο Πέπε που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό).

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν απλώς θεατής στην αναμέτρηση αφού η Φαμαλικάο δεν είχε ούτε μία τελική στην εστία (τρεις συνολικά, μόλις μία στο πρώτο μέρος). Η ομάδα του Βερίσιμο είχε μεν την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 69% αλλά όσο περνούσε η ώρα ξέμενε από ιδέες και η είσοδος των Γιάρεμτσουκ και Σεφέροβιτς με την παραμονή του Νούνιες περισσότερο μπέρδεψε παρά βοήθησε τους γηπεδούχους που γνώρισαν έντονες αποδοκιμασίες στο τέλος.

Είναι ενδεικτικό πως στα τελευταία 20 λεπτά η Μπενφίκα δεν είχε ούτε σουτ, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το 0-0 και να παίρνουν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο (57′ Αλμέιδα), Οταμέντι, Βερτόγκεν, Γκριμάλδο, Γκονσάλβες (57′ Γιάρεμτσουκ), Μπερνάρδο (71′ Τααράμπτ), Βάιγκλ, Ντίας (71′ Ράντονιτς), Ράμος (84′ Σεφέροβιτς), Νούνιες

ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ: Λουίζ, Πενέτρα, Ριτσιέλι, Άλεξ, Μαρίν (77′ Ντόλτσεκ), Πέπε, Πίκελ, Ντε Λα Φουέντε, Εριμπέρτο (66′ Μπρούνο), Ροζέντο (77′ Καντίλ), Μπανζά (90+2′ Κάντις)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς