25.1 C
Athens

Βλάχος: Υψηλού επιπέδου η προετοιμασία με την Ιταλία

Σε υψηλούς ρυθμούς και με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα συνεχίζεται το κοινό καμπ προετοιμασίας της «ασημένιας» Ολυμπιονίκη εθνικής πόλο των ανδρών με την αντίστοιχη της Ιταλίας, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, εν όψει της συμμετοχής της στο Euro Final του φετινού World League, που διεξάγεται 28-30 Απριλίου στην Ποντγκόριτσα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα του Πάσχα (οι διεθνείς έχουν ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα), οπότε και θα επιλεγεί η αποστολή (15μελής) που θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης (26/4) για την Ποντγκόριτσα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Η τετραήμερη κοινή προετοιμασία με την Εθνική Ιταλίας ολοκληρώνεται τη Δευτέρα του Πάσχα, αλλά ήδη τα τρία προπονητικά φιλικά που έχουμε δώσει από την Μ. Παρασκευή είναι πολύ δυνατά και πολύ χρήσιμα και για τις δύο ομάδες. Υψηλού επιπέδου προετοιμασία και μεγάλης δυσκολίας παιχνίδια που μας βοηθούν να αποκτήσουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στην προκριματική φάση του World League την Πέμπτη εναντίον της Σερβίας.

Δεν λείπουν οι τραυματισμοί και οι απουσίες από αυτή την προετοιμασία. Τη Δευτέρα θα αξιολογήσουμε την κατάσταση όλων των παικτών και θα επιλέξουμε τους 15 πιο έτοιμους να ταξιδέψουν στην Ποτγκόριτσα και να αγωνιστούμε για την πρόκριση στο Super Final του Ιουλίου στο Στρασβούργο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς