22.6 C
Athens

Αναγέννηση – Ολυμπιακός Β’ 0-1: Σπουδαία νίκη στην Καρδίτσα με Σουρλή

Με τον Βασίλη Σουρλή να χρίζεται σκόρερ στο 78', ο Ολυμπιακός Β' επιβλήθηκε με 1-0 της Αναγέννησης και παρέμεινε αήττητος για πέμπτο σερί ματς ανεβαίνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τους Θεσσαλούς

Ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο Κερατσίνι πήρε στην Καρδίτσα απέναντι στην Αναγέννηση ο ανεβασμένος Ολυμπιακός Β’.

Οι Ερυθρόλευκοι στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς πανηγύρισαν τη νίκη με 1-0 και ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας καταγράφοντας τρίτη σερί νίκη και παραμένοντας αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια! Παράλληλα, πλησίασαν στους δύο βαθμούς την Αναγέννηση που υπέστη δεύτερη σερί ήττα και εδώ και καιρό έχει χάσει το τρένο για την άνοδο.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη και παρότι η Αναγέννηση στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή, ο Ολυμπιακός Β’ προσπαθούσε να βγάλει επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 78ο λεπτό με τον Σουρλή να υποδέχεται την κάθετη του Κίτσου και να πλασάρει υποδειγματικά για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Α. Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Νταμπό, Σουρλής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς