18.9 C
Athens

Τσούμπερ: Η εθνική Ελβετίας έχει πολύ μέλλον, να δουλέψουμε σκληρά για το Μουντιάλ

Ο Στίβεν Τσούμπερ δεν διάγει και τις καλύτερες του μέρες στην ΑΕΚ και την ελληνική Super League καθώς εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό σε μία καταστροφική – έως τώρα – σεζόν για την Ένωση.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Ελβετός διεθνής δεν χάνει τη θέση του στα βασικά πλάνα της εθνικής του ομάδας και με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της Ελβετίας με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Θυμίζουμε ότι μετά την κλήρωση του Απριλίου στην Ντόχα η εθνική Ελβετίας βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Βραζιλία, τη Σερβία και το Καμερούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εξτρέμ της ΑΕΚ:

Για την πρόσφατη παρουσία του στην Εθνική Ελβετίας: «Ήταν όμορφο να βρεθώ ξανά στην Εθνική Ελβετίας. Πάντα είναι τιμή να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Το επίπεδο των προπονήσεων ήταν εξαιρετικό, δώσαμε ανταγωνιστικά φιλικά, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορα νέα πράγματα. Τα αποτελέσματα στα τελευταία φιλικά μπορεί να μην ήταν καλά, αλλά βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα».

Για το πως σκέφτεται το μέλλον της Εθνικής Ελβετίας με φόντο του Μουντιάλ του Κατάρ: «Πιστεύω πως έχουμε μια εξαιρετική Εθνική ομάδα. Δεν είναι μόνο οι παίκτες που βρίσκονται τώρα στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που μας… πιέζουν για την παρουσία τους στην ομάδα. Πιστεύω πως το μέλλον είναι εξαιρετικό, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό, πρέπει να δουλέψεις σκληρά, έχουμε εξαιρετική ποιότητα και το μέλλον μας θα είναι απολαυστικό».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς