17 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι εμπλέκουν τον Ονιεκούρου με την Τράμπζονσπορ και στέλνουν τον Μαλί στον Πειραιά

Ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς από τον Φεβρουάριο και μετά, με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ομάδας από την Τραπεζούντα για την περίπτωσή του - Ποιος ο ρόλος του Γιουνούς Μαλί στα σενάρια

Ο Χένρι Ονιεκούρου βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς από τον Φεβρουάριο και μετά, με το μέλλον του Νιγηριανού επιθετικού στον Πειραιά να είναι από αμφίβολο έως εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει.

Με αυτά τα δεδομένα, οι μεταγραφικές σειρήνες για την περίπτωσή του αναμένεται να αυξάνονται όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με τον Ολυμπιακό να δείχνει διατεθειμένος να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με υποψήφιους μνηστήρες ώστε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και να κερδίσει χρήματα από έναν παίκτη που δεν απέδωσε όσο αναμενόταν.

Το ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας είναι έντονο αν αναλογιστεί κανείς ότι ήδη Μπασακσεχίρ, Ντεμίρσπορ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας έχουν «κλείσει» το μάτι προς την πλευρά του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα κάνουν λόγο για πρόταση της Τράμπζονσπορ στους Πειραιώτες προκειμένου να αποκτήσουν από το ερχόμενο καλοκαίρι τον Ονιεκούρου δίνοντας μάλιστα και έμψυχο αντάλλαγμα στην ομάδα του Μαρτίνς.

Ο λόγος για τον Γιουνούς Μαλί που σύμφωνα με τους Τούρκους, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με τον Ολυμπιακό για τον Ονιεκούρου, θα παραχωρηθεί ως δανεικός στους Ερυθρολεύκους. Βέβαια αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά και είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται ξανά για «σενάρια» των Τούρκων δίχως βάση.

Ο 30χρονος Μαλί αγωνίζεται κυρίως ως μέσος, ωστόσο σε αρκετές ομάδες έχει αγωνιστεί κι ως εξτρέμ, μετρώντας φέτος μόλις 9 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας από την Τραπεζούντα, στην οποία αγωνίζονται και οι δύο Έλληνες (Μπακασέτας, Σιώπης).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς