17.8 C
Athens

Λάσο: Κανείς από την ομάδα δεν πίστευε ότι θα φτάσουμε στο 2-0 με τη Μακάμπι

Η Ρεάλ Μαδρίτης των πολλών προβλημάτων παρουσιάζει μέταλλο πρωταθλήτριας και ομάδα με βαριά φανέλα στα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ της σειράς κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και μετά το χθεσινό 2-0 στην έδρα της απέχει μόλις μία νίκη από το έβδομο Final Four στα 10 τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, παρά την καλή εικόνα των Μαδριλένων στα δύο ματς με τους Ισραηλινούς ο προπονητής των «μερένγκες», Πάμπλο Λάσο παραδέχθηκε ότι κανείς στην ομάδα δεν πίστευε στην κατάληξη του 2-0, ενώ παράλληλα έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για τα ματς που ακολουθούν στο Τελ Αβίβ λέγοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσο:

«Κανείς από την ομάδα μας δεν πίστευε πως αυτή η σειρά θα πήγαινε στο 2-0. Συνεργάτες μου έλεγαν πως η Μπάγερν δεν θα μπορούσε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα και πως η Εφές θα έφτανε στο 0-2. Οι νίκες δεν είναι δεδομένες, πρέπει να τις κερδίσεις με το σπαθί σου. Έχω πολλή πίστη σε αυτή την ομάδα, πιστεύω πως έχουμε σπουδαίους παίκτες και είναι υποχρέωσή μου να παίρνω το μέγιστο από όλους για το καλό της ομάδας», τόνισε ο προπονητής της «βασίλισσας».

Όσο για το πόσο κοντά θεωρεί τη Ρεάλ στο έβδομο Final 4 την τελευταία δεκαετία, ανέφερε: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Απέχουμε ακόμη μια νίκη από την πρόκριση. Θα είναι δύσκολο το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι. Παραμένει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο και ικανότητα να τρέξει μεγάλα σερί, ενώ στην έδρα της παρουσιάζεται πάντα πιο ισχυρή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς