20.5 C
Athens

Μπουλς – Μπακς 81-111: Ο Γιάννης δημιούργησε… τυφώνα στο Σικάγο και τα Ελάφια έκαναν το 2-1 (vid)

Οι Μπακς πανηγύρισαν την 18η νίκη τους στα 20 τελευταία ματς κόντρα στους Μπουλς και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση χάρη στην ηγετική παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έπαιξε και για τον τραυματία Μίντλετον

Οι Μπακς ήταν καταιγιστικοί στην έδρα των Μπουλς και βγήκαν νικητές στο «τσούγκρισμα» των αυγών με το Σικάγο κάνοντας με εμφατικό τρόπο κι έναν Γιάννη… όνειρο το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά!

Τα Ελάφια έδειξαν να αφυπνίζονται μετά την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι στο Μιλγουόκι και με μία «τρομακτική» εμφάνιση σκόρπισαν τους Μπουλς στους πέντε ανέμους παίρνοντας ξανά κεφάλι στο ζευγάρι.

Παρά την απουσία του Κρις Μίντλετον που μάλλον χάνει την υπόλοιπη σειρά, οι Μπακς μπήκαν στο γήπεδο με το «μαχαίρι στα δόντια» κι από το πρώτο ημίχρονο έθεσαν τις βάσεις (+19) για τη μεγάλη νίκη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε εννιά ασίστ (7ριμπ.) σε 29 λεπτά συμμετοχής αφού δεν χρειάστηκε να παίξει παραπάνω, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι παίκτες του κόουτς “Μπαντ”. Μόνο ο Χόλιντεϊ (16π., 6ασ.) από τους βασικούς πυλώνες έφτασε στα 30 λεπτά.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπουλς με 19, ενώ ο Ζακ ΛαΒιν έβαλε 15. Μάλιστα, αυτή ήταν η 18η νίκη των Μπακς επί των Μπουλς στα 20 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πιθανότατα μας προσέφερε το highlight της βραδιάς, αφού έκανε πόστερ τον παίκτη που νωρίτερα πήγε να τα βάλει με τον αδερφό του!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς