20.8 C
Athens

Γαβαλάς: Ο Λέανδρος μάς υπενθύμισε τα σημαντικά της ζωής

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό για τον μικρό Λέανδρο που παρέδωσε μαθήματα ζωής στην Τούμπα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που έχει προβλήματα όρασης έκανε το μεγαλύτερο του όνειρο πραγματικότητα, καθώς υπό τις ιαχές της Τούμπας στον χθεσινό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, σκόραρε το τέρμα το ομορφότερο τέρμα της σεζόν και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Δικεφάλου που έστησε ένα μικρό «ασπρόμαυρο» πάρτι για χάρη του στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα.

«Με τα μάτια της ψυχής ξεκίνησε το ταξίδι της ανακάλυψης. Με όρεξη, φρεσκάδα και αστείρευτη δύναμη, ο Λέανδρος μάς υπενθύμισε τα σημαντικά της ζωής. Μεγάλη Πέμπτη μάλιστα, τη στιγμή της κορύφωσης του Θείου δράματος, μας συγκλόνισε. Ξέρεις τι δίνει ο Θεός σε αυτούς που έχουν υπομονή; Κι άλλη υπομονή…”, θα πει ο μικρός σοφός Λέανδρος. Άραγε τον ακούμε όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι βλέπουμε ή θα συνεχίσουν να μας τυφλώνουν τα πάθη μας; Καλή Λαμπρή!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://athlosnews.gr/o-leandros-paredose-mathimata-zois-kai-evale-to-omorfotero-gkol-stin-touba-vid/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς