17 C
Athens

Χάμιλτον: Οι φήμες για την Τσέλσι είναι αληθινές, το ίδιο ισχύει και για την Σερένα Γουίλιαμς

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Λιούις Χάμιλτον και της Σερένα Γουίλιαμς για την εξαγορά της Τσέλσι έγινε… επίσημο σήμερα (22/4) διά στόματος του ίδιου του Βρετανού οδηγού της Formula 1.

https://athlosnews.gr/liouis-chamilton-kai-serena-gouiliams-etoimoi-na-katathesoun-astronomiki-protasi-gia-tin-agora-tis-tselsi/

Λίγο πριν «τρέξει» για τα πρώτα δοκιμαστικά στην Ιμόλα ο Χάμιλτον επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με το επιχειρηματικό του ενδιαφέρον να επενδύσει στους «Μπλε» του Λονδίνου, αναφέροντας παράλληλα ότι το ίδιο ισχύει και για την διάσημη τενίστρια από την Αμερική.

«Οι φήμες για την Τσέλσι είναι αληθινές. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί, παίζω από 4 χρονών. Θυμάμαι ότι στο διάστημα 5-6 υποστήριζα την Άρσεναλ, ενώ ο θείος μου o Τέρι υποστήριζε την Τσέλσι.

Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν νέος, στη γειτονιά όπου έμενα, έπαιζα ποδόσφαιρο με όλα τα παιδιά. Θυμάμαι ότι άλλαξα ομάδες, και η αδερφή μου Σαμ με …χτυπούσε πολλές φορές στο χέρι, και έλεγε ότι πρέπει να υποστηρίξω την Άρσεναλ. Γενικά, πάντως, είμαι λάτρης των σπορ και αυτό θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι το μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο και η Τσέλσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους συλλόγους», είπε ο οδηγός της Mercedes, επιβεβαιώνοντας επίσης της συμμετοχή της Σερένα Γουίλιαμς:

«Έχουμε μιλήσει για αυτό αρκετές φορές, έχουμε μια πολύ στενή σχέση, είναι αθλήτρια και μια εκπληκτική γυναίκα. Με ρώτησε τι νόμιζα και της είπα ότι ήθελα να ασχοληθώ και αποφάσισε να συμμετάσχει και εκείνη. Όταν άκουσα αυτή την ευκαιρία είπα “ουάου “και προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ», πρόσθεσε σχετικά ο Χάμιλτον,

«Αυτή τη στιγμή, η κύρια εστίασή μου είναι να συνεχίσω στη Formula 1… αλλά μπορεί να εμπλακώ όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου, κάτι που είναι εξαιρετικά συναρπαστικό», δήλωσε στο κλείσιμο της τοποθέτησής του ο πρωταθλητής της F1.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς