22.6 C
Athens

Ο Ζήσης συμφώνησε και επιστρέφει στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 20ό του πρωτάθλημα μια αγωνιστική πριν το φινάλε της Β’ φάσης στη Volley League Ανδρών και έχει μπροστά του τη φιέστα με τον Φοίνικα Σύρου και τις δύο αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ με τους Κυκλαδίτες πριν προχωρήσει τον σχεδιασμό που ήδη έχει ξεκινήσει.

Παρά την πολύ καλή σεζόν που έχει πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Γκαράς, οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αλλαγή λίμπερο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του FWS, αυτός θα είναι ο Δημήτρης Ζήσης του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε.

https://athlosnews.gr/olybiakos-me-vomves-travitsa-kai-tontsek-stern-xekina-i-nea-epochi-tzouliani/

O 28χρονος διεθνής λίμπερο παρότι βρισκόταν σε συζητήσεις για ανανέωση το τελευταίο διάστημα, εν τέλει αποφάσισε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα γίνει επισήμως γνωστό με την ολοκλήρωση του Λιγκ Καπ. Στους Πράσινους είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2012/2013 αλλά και τη διετία 2018-2020 όταν και μαζί τους κατέκτησε το 19ο πρωτάθλημα.

Ο Ζήσης είχε συνολικά μια μέτρια σεζόν με τον Ολυμπιακό αφού ως τον χειμώνα δεν έπιασε τη συνηθισμένη του απόδοση, ενώ ανέβασε στροφές στον δεύτερο γύρο. Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει (αν και όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μεγαλύτερη του ενός έτους) αλλά ο ίδιος ο παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε κάτω από άκρα μυστικότητα πριν ολοκληρωθεί η χρονιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς