15.9 C
Athens

NBA Playoffs: Οι Γουόριορς έβγαλαν την σκούπα, τρομερή ανατροπή των Γκρίζλις από το -26! (vid)

Η δράση στα playoffs της Δύσης στο NBA καλά κρατεί με τους Γουόριορς να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο άνετο 4-0 και την σκούπα κόντρα στους Νάγκετς χάρη στην «αγία τριάδα» των Κάρι, Τόμπσον, Πουλ) ενώ Γκρίζλις και Μάβερικς πήραν τεράστιες νίκες και κράτησαν «ζωντανές» τις δικές τους σειρές.

Τζόρνταν Πουλ και Στεφ Κάρι πέτυχαν μαζί 54 από τους 118 πόντους της ομάδας τους, για να έρθει ο Κλέι Τόμπσον να προσθέσει άλλους 26 και οι Γουόριορς να επικρατήσουν άνετα με 118-113 των Νάγκετς στο Ντένβερ για να κάνουν το 3-0 στη σειρά και να «σκουπίζουν» κάθε ελπίδα των αντιπάλων τους για ανατροπή του σκηνικού.

Βέβαια, το μεγάλο ματς της βραδιάς έγινε στη Μινεάπολις, όπου οι Γκρίζλις ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας και το έκαναν με απίθανο τρόπο, γυρνώντας από το -26 κατά των Τίμπεργουλφς!

Οι Γκρίζλις επικράτησαν με 104-95 στη Μινεάπολις, επιστρέφοντας αρχικά από το -26 και το -23 προς το τέλος της τρίτης περιόδου, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπέιν και Κλαρκ που πρόσθεσαν από 26 και 20 πόντους, αντίστοιχα.

Τέλος, παρά την απουσία του Λούκα Ντόντσιτς οι Μαβς με ηγέτη ξανά τον Τζέιλεν Μπράνσον επικράτησαν με 126-118 του Ντάλας στο Σολντ Λέικ Σίτι φέρνοντας ξανά τη σειρά στα μέτρα τους (2-1).

Ο Τζέιλεν Μπράνσον, μετά το ρεκόρ καριέρας του στο προηγούμενο ματς με 41 πόντους, πέτυχε 31 σήμερα χωρίς τρίποντο μάλιστα (0/4, 12/18 δίποντα, 7/7 βολές), οδηγώντας τους Μάβερικς στη νίκη και το 2-1.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς