16.6 C
Athens

Βόλεϊ Ανδρών: Με Πέριτς και Έγκλεσκαλνς τα try-out της Κορέας

Η κορεάτικη ομοσπονδία βόλεϊ έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους 42 αθλητές που θα διεκδικήσουν μια θέση στο πρωτάθλημα βόλεϊ της χώρας και οι 7 που θα επιλεγούν θα βάλουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό 400.000 δολάρια τον πρώτο χρόνο και 550.000 τον δεύτερο αν καταφέρουν να μείνουν.

Τα φετινά try-out λόγω κορωνοϊού δεν διεξάγονται διά ζώσης (με προπονήσεις) ωστόσο οι παίκτες που βρίσκονται στην επιλογή θα πρέπει να «κερδίσουν» ένα συμβόλαιο μέσω video με τις επιδόσεις τους στον σύλλογο που αγωνίστηκαν τη φετινή σεζόν. Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 29 Απριλίου και οι παίκτες που θα επιλεγούν θα υπογράψουν συμβόλαιο οχτάμηνης διάρκειας (Αύγουστος 2022 – Μάρτιος 2023) με πολλά πλουσιοπάροχα μπόνους.

Μεταξύ των αθλητών που δήλωσαν συμμετοχή και βρίσκονται στην προεπιλογή, είναι και ο Πάβλε Πέριτς του Ολυμπιακού αλλά και ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς που αποχώρησε τον χειμώνα επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Παρών θα είναι και ο Λίμπερμαν Αγκάμες που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κορέα και στα 37 του θέλει να το κάνει ξανά!

 

https://athlosnews.gr/olybiakos-stin-proepilogi-ton-try-out-tis-koreas-i-saskia-chipe-kai-i-vilma-salas/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς