24 C
Athens

Δ. Ανδρεόπουλος: Φέτος τραβήξαμε πολλά, ο Παναθηναϊκός πια θα διεκδικεί τίτλους παντού

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με τον Παναθηναϊκό έπειτα από την επικράτηση με 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του ματς μιλώντας στην ΕΡΤ μίλησε για την αλλαγή σελίδας της ομάδας του και υποστήριξε πως πλέον θα διεκδικεί τίτλους και θα κυνηγήσει τη διάκριση στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν θέλαμε να πάμε στο τελευταίο ματς θέλαμε να τελειώσουμε αυτή τη σειρά σήμερα, είχαμε πίεση μεγάλη, αν γυρίσω λίγο πίσω το μυαλό μου. Φέτος τραβήξαμε πάρα πολλά, ταξίδια, μετακινήσεις, τιμωρίες, τραυματισμοί. Ήταν μια χρονιά ποιο γεμάτη από γεμάτη, αυτοί οι 14 αθλητές δεν σταμάτησαν ούτε μέρα, ότι ήθελαν το πήραν.

Δεκατέσσερις ήταν φέτος καθώς αν δούμε τι προσέφεραν τα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην προπόνηση θα δουν ότι μας έδιναν πάρα πολλά. Και στους 14 αθλητές αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήταν υπόδειγμα ομάδας.

Τα τελευταία δύο χρόνια το έχουμε κάνει δύο φορές. Ο Παναθηναϊκός είναι πια διεκδικητής των τίτλων. Θέλουμε να διακριθούμε και στην Ευρώπη. Έχουμε βάλει καλές βάσεις και οργανωτικές και έχουμε μια γερή αγωνιστική ομάδα που θα την διατηρήσουμε και θα την ενισχύσουμε.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα διεκδικητής του πρωταθλήματος όπως ήταν και τα παλιά χρόνια, το δίνουμε σαν υπόσχεση στους φιλάθλους μας»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς