22.7 C
Athens

Η ΚΑΕ Άρης ξεκίνησε τις διαδικασίες εντοπισμού του οπαδού του ΠΑΟΚ που έστειλε απειλητικό μήνυμα στον Γουίλιαμς

Μέσω ανακοίνωσής της η ΚΑΕ Άρης γνωστοποιεί ότι έχει κινήσει ήδη όλες τις νόμιμες διαδικασίες εντοπισμού του ανεγκέφαλου οπαδού του ΠΑΟΚ που έστειλε απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του Ζίριους Γουίλιαμς λίγο μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι στη Basket League ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

https://athlosnews.gr/sokaristiko-minyma-opadou-tou-paok-ston-gouiliams-tou-ari-ela-touba-kai-eisai-nekros-opos-o-alkis/

«Πόνος. 32 πόντοι διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σου δώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Και αν τολμήσεις να έρθεις στην τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης», ανέφερε χαρακτηριστικά στα εμετικά μηνύματά του προς τον Αμερικανό άσο του Άρη ο οπαδός του ΠΑΟΚ, με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να οφείλει να εξετάζει και να αντιμετωπίζει άμεσα παρόμοιες περιπτώσεις.

Σε αυτά τα πλαίσια η ΚΑΕ Άρης αντιδρά και προχωρά τις διαδικασίες εντοπισμού του οπαδού των Ασπρόμαυρων σε συνεννόηση με τις αστυνομικές Αρχές και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς