24.6 C
Athens

Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς έτοιμοι να καταθέσουν αστρονομική πρόταση για την αγορά της Τσέλσι!

Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως οι δύο μεγάλοι αστέρες της Formula 1 και του τένις θέλουν να συνεργαστούν για να αποκτήσουν τις μετοχές της Τσέλσι, προσφέροντας χρυσάφι στα πόδια του Αμπράμοβιτς μέσω του fund του Σερ Μάρτιν Μπρόουτον

Δεν πρόκειται για κάποιο είδος φάρσας! Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς, δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού δείχνουν πρόθυμοι να καταθέσουν πρόταση πολλών εκατομμυρίων για την εξαγορά της Τσέλσι, μετά την πώληση των μετοχών της ομάδας από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς λόγω του εν εξελίξει πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Αν ήταν πρωταπριλιά δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα. Στο σήμερα, όμως, η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και σύμφωνα με το Sky Sports θέμα ωρών για να γίνει κι επίσημη.

Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως οι δύο μεγάλοι αστέρες της Formula 1 και του τένις θέλουν να συνεργαστούν για να αποκτήσουν τις μετοχές της Τσέλσι, προσφέροντας χρυσάφι στα πόδια του Αμπράμοβιτς!

Η επένδυση σχετίζεται άμεσα με το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Μάρτιν Μπρόουτον, ο οποίος προσφάτως είχε δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την αγορά των Μπλε. Στο fund που βρίσκεται στην ηγεσία του Μπρόουτον, φημολογείται πως Χάμιλτον και Σερένα έχουν καταθέσει έκαστος από 12 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται για την αγορά της ομάδας του Τούχελ, θέλοντας να ταράξουν τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Φυσικά θα μιλάμε για μία τεράστια αλλαγή στη σελίδα των Λονδρέζων, καθώς εφόσον προχωρήσουν οι συζητήσεις τότε για πρώτη φορά στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου δύο αθλητές αυτού του βεληνεκούς θα αποτελέσουν ιδιοκτήτες μίας ομάδας επιπέδου Premier League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς