21 C
Athens

Το «είμαστε Ολυμπιακός» του Μαρτίνς στους παίκτες ενόψει Τούμπας

Με στόχο να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε σύνθημα νίκης και ανατροπή του κλίματος, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ και να γυρίσει τον διακόπτη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας απόψε (21/4, 19:30) στην Τούμπα.

Οι Ερυθρόλευκοι δούλεψαν αρκετά αυτές τις μέρες, πέρα από το τακτικό κομμάτι, και σε αυτό της ψυχολογίας και παρόλο που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες (Βαλμπουενά, Φορτούνης, Αγκιμπού Καμαρά) θέλουν να κάνουν από σήμερα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ώστε να σβήσουν και τα όποια κακώς κείμενα έχουν γραφτεί από τις τελευταίες «γκέλες» στα πλέι οφ. Γιατί ακόμα και μία ισοπαλία σε ντέρμπι, όπως σε αυτό με την ΑΕΚ, για τον Ολυμπιακό θεωρείται απώλεια βαθμών.

Σε αυτά τα πλαίσια και με στόχο να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε σύνθημα νίκης και ανατροπή του κλίματος, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

«Δεν ήμαστε όπως πρέπει με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, η εικόνα μας δεν ήταν η σωστή», τους ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαιναν πρώτοι και πιο αποφασισμένοι στην μπάλα. Είχαν πάθος που δεν είχαμε ανάλογο. Χάσαμε τις πιο πολλές μονομαχίες. Δεν πρέπει να το επιτρέπουμε».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Πρέπει να δείχνετε… πεινασμένοι. Η βαθμολογική διαφορά που έχουμε να μη μας χαλαρώνει. Είμαστε ο Ολυμπιακός. Πρέπει να προσπαθούμε να κερδίσουμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε ένα δυνατό ματς στο Κύπελλο, που θα έχει ίδια και μεγαλύτερη δυσκολία από αυτή που είχε εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Να είμαστε δυνατοί κι αποφασιστικοί και να έχουμε συγκέντρωση».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς