16.1 C
Athens

Σοκαριστικό μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ στον Γουίλιαμς του Άρη: «Έλα Τούμπα και είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης»

Ο Ζίριους Γουίλιαμς ήταν από τους παίκτες-καταλύτες των Κιτρίνων στη χθεσινή νίκη αλλά ξέχωρα από το πανηγυρικό κλίμα με τους οπαδούς της ομάδας του μετά το ματς, χρειάστηκε να διαχειριστεί κι ένα απειλητικό μήνυμα από έναν ανεγκέφαλο οπαδό του ΠΑΟΚ

Ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ με 77-76 σε ένα ντέρμπι από τα παλιά στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο, αλλά ποιος μπορεί να μιλήσει για μπάσκετ όταν ανάμεσά μας εξακολουθούν να κυκλοφορούν αρρωστημένα με μυαλά με καταστροφικές για την κοινωνία αντιλήψεις.

Ο Ζίριους Γουίλιαμς ήταν από τους παίκτες-καταλύτες των Κιτρίνων στη χθεσινή νίκη αλλά ξέχωρα από το πανηγυρικό κλίμα με τους οπαδούς της ομάδας του μετά το ματς, χρειάστηκε να διαχειριστεί κι ένα απειλητικό μήνυμα από έναν ανεγκέφαλο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος με έναν απεχθή τρόπο τον προέτρεψε να μην περάσει ποτέ από την Τούμπα γιατί θα τον περιμένει ίδια κατάληξη με αυτή του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού, η μνήμη του οποίου δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

«Πόνος. 32 πόντοι διαφοράς στο πρώτο παιχνίδι. Αφεντικά της φάπας. Την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν λεφτά να σου δώσουν και θα φύγεις. Η πόλη είναι ασπρόμαυρη. Και αν τολμήσεις να έρθεις στην τούμπα, τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης», ανέφερε χαρακτηριστικά στα μηνύματά του προς τον Αμερικανό άσο του Άρη ο οπαδός του ΠΑΟΚ, με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να οφείλει να αναλάβει τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΟΥΪΛΙΑΜΣ

«Υποθέτω ότι έτσι είναι τα πράγματα μετά από ένα ντέρμπι. Αυτό είναι απλώς ένα από τα μηνύματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς