17.9 C
Athens

Μπακς – Μπουλς 110-114: Ο ΝτεΡόζαν «έσπασε» την έδρα των Ελαφιών παρά το one man show του Γιάννη (vid)

Με τον ΝτεΡόζαν να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση από τότε που φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Μπουλς, το Σικάγο πέτυχε σπουδαία νίκη επί των πρωταθλητών Μπακς στο Μιλγουόκι και μεταφέρει τη σειρά στην έδρα του με το σκορ στο 1-1

Με τον ΝτεΡόζαν να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση από τότε που φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Μπουλς, το Σικάγο πέτυχε σπουδαία νίκη επί των πρωταθλητών Μπακς στο Μιλγουόκι και μεταφέρει τη σειρά στην έδρα του με το σκορ στο 1-1.

Παρά την υπερπροσπάθεια του Γιάννη τα Ελάφια δεν μπόρεσαν να μείνουν στο ματς μέχρι το τέλος και κυρίως να σταματήσουν τον «δαιμόνιο» ΝτεΡόζαν, ο οποίος έκλεισε τον αγώνα με 41 πόντους, έγινε ο μόλις τρίτος «Ταύρος» από το 1998 με +40 (Τζόρνταν το 1998, Ρόουζ το 2011) σε αγώνα των πλέι οφς.

Ο σπουδαίος Ντεμάρ ΝτεΡόζαν είχε 16/29 δίποντα και 9/9 βολές, έβαλε και το καθοριστικό καλάθι του αγώνα προς το τέλος, όταν έκανε το 114-109 με δύσκολο λέι απ μπροστά στον Γιάννη, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς των Μπουλς που βρέθηκαν στο Μιλγουόκι.

Ο «Greak Freak» δήλωσε ξανά παρών αλλά δεν είχε την απαραίτητη υποστήριξη από Μίντλετον και Χόλιντεϊ, με τον πρώτο να τραυματίζεται και να είναι αμφίβολος για τους επόμενους αγώνες της σειράς.

Ο Αντετοκούνμπο μέτρησε 33 πόντους και είχε ακόμα 18 ριμπάουντ και εννιά ασίστ! Προσθέστε σε αυτά και δύο μπλοκ, αλλά με πρόβλημα στις βολές αφού εκεί σούταρε με 11/18.

Βούτσεβιτς με 24 πόντους και 13 ριμπάουντ, αλλά και ο Καρούζο με 10 ασίστ συμπλήρωσαν παζλ των στατιστικών για τους Μπουλς, που έπιασαν σπουδαία απόδοση δημιουργώντας πονοκεφάλους στην ομάδα του Μπουντενχόζλερ.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς