23.5 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Άξιζε να κερδίσει ο Ολυμπιακός, με 18 λάθη αδύνατο να επικρατήσεις στο ΣΕΦ

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την εμφάνισή του απέναντι στη Μονακό και υποστήριξε πως κάπως έτσι περίμενε το ματς και πως περιμένει καλύτερη εμφάνιση επιθετικά από την ομάδα του στο επόμενο παιχνίδι. Παράλληλα, στάθηκε και στα 18 λάθη τονίζοντας πως στο ΣΕΦ ένας τέτοιος αριθμός είναι απαγορευτικός για να φτάσει σε νίκη μια φιλοξενούμενη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε να κερδίσει αυτό το ματς. Ήμασταν πολύ συναισθηματικοί και όχι έξυπνα για να κερδίσουμε, μας έλειψε η εμπειρία, αυτή που είχε ο Ολυμπιακός για να πάρει τις σωστές αποφάσεις που μετρούν σε έναν τέτοιου είδους αγώνα. Αμυντικά μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, σίγουρα όμως πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στην επίθεση. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το περιμέναμε κάπως έτσι, κοιτάζουμε τώρα το δεύτερο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Ήμασταν νευρικοί στο δεύτερο δεκάλεπτο, τους δώσαμε ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, δεν τους δώσαμε χώρους για να εκτελέσουν και αυτό ήταν καλό για εμάς, όμως εδώ, σε αυτό το γήπεδο, δεν μπορείς να πιστεύεις ότι θα κερδίσεις έτσι εύκολα, όποιο κι αν είναι το προβάδισμά σου, το ματς έχει διάρκεια 40 λεπτών και όχι 10, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί στην επίθεση και να μην εκτελούμε αμέσως, πρέπει να έχουμε το φίλινγκ του παιχνιδιού. Αν έχεις 18 λάθη σε ένα τέτοιο γήπεδο, είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσεις.

Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, δεν μπορείς να παίζεις χωρίς πλάνο. Μπορούμε να παίξουμε σε γρήγορο τέμπο, αλλά πρέπει να διαλέγουμε τα σημεία. Πρέπει να σκεφτούμε, να δούμε το δεύτερο ματς, να αναλύσουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς