22.5 C
Athens

Ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε από τη Euroleague με standing ovation στο ΣΕΦ! (vid)

Ο Βασίλης είναι και με τη βούλα ένας από τους Legends της Euroleague, σηκώνοντας το ΣΕΦ στο πόδι - Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές της αποθέωσης του Kill Bill από τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο ΣΕΦ στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα πλέι οφ της Euroleague και για τον ίδιο το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) είναι ιδιαίτερο αφού τιμήθηκε ως Euroleague legend!

Ο ασύγκριτος V-Span, που πλέον ακολουθεί τον δρόμο της προπονητικής, έχει κατακτήσει 3 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης, όντας και στις τρεις περιπτώσεις ο MVP των Final Four, ενώ ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας της EuroLeague για οκτώ σεζόν, περισσότερες από κάθε άλλον αθλητή που είναι ο κορυφαίος της δεκαετίας (2010-2020) βάσει της ψηφοφορίας της διοργάνωσης!

Παράλληλα, είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στη Euroleague σε έξι στατιστικές κατηγορίες: στους πόντους, τις ελεύθερες βολές, τα κερδισμένα φάουλ, στο σύστημα αξιολόγησης, τις ασίστ και τα εύστοχα καλάθια.

Πριν το τζάμπολ ο Σπανούλης βραβεύτηκε από τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και από τον Ζόρντι Μπερτομέου

«Πάμε να βοηθήσουμε την ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα για το Final Four», ανέφερε μετά τη βράβευσή του ο Σπανούλης που αποθεώθηκε από το κατακόκκινο και κατάμεστο ΣΕΦ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς