24 C
Athens

Βόβορας: Έχει προταθεί ο Γουόλτον, είναι δύσκολη η αγορά αυτή την περίοδο

Ο Γιώργος Βόβορας μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λάρισα παραδέχθηκε πως έχει προταθεί ο Ντέρικ Γουόλτον για την ενίσχυση στη θέση των γκαρντ καθώς όπως υποστήριξε η έλλειψη περιφερειακού δημιουργεί πρόβλημα στις προπονήσεις.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της ψυχολογίας στο οποίο έχει εστιάσει: «Η προσπάθειά μας αρχικά ήταν στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαι χρόνια στον Παναθηναϊκό, ξέρω πόσο πιεσμένη ήταν η ομάδα. Αυτό προσπαθήσαμε να αλλάξουμε και ο τρόπος ήταν με ενέργεια μέσα στο γήπεδο και στις δύο πλευρές. Η προσαρμογή ήταν προς αυτό το κομμάτι», υποστήριξε μεταξύ άλλων και για τον Γουόλτον τόνισε:

«Κοιτάμε την αγορά. Είναι δύσκολες ακόμα και οι προπονήσεις, δεν έχουμε γκαρντ. Είναι δύσκολη η αγορά αυτή την περίοδο, το γνωρίζουμε. Αν βρούμε κάτι πολύ καλό θα το εξετάσουμε. Έχουμε και τους τραυματίες, περιμένουμε να δούμε την πορεία τους και θα πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις. Είναι λίγοι οι διαθέσιμοι παίκτες. Ο παίκτης έχει προταθεί, μέχρι εκεί. Έχει προταθεί. Κοιτάμε την αγορά, αλλά δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς