18.2 C
Athens

Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά δεν δείχνει τη διάθεση να παραμείνει στο «Όλντ Τράφορντ» και από τη νέα σεζόν, πράγμα που ανοίγει το δρόμο σε άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ώστε να διεκδικήσουν την υπογραφή του.

Ο διεθνής Γάλλος μέσος φαίνεται να σκέφτεται το μέλλον του μετά το καλοκαίρι μακριά από το Μάντσεστερ και με δεδομένο το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Παρί για την περίπτωσή του φουντώνουν τα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει είτε στο Παρίσι, είτε στο Τορίνο.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ισπανικού «Todofichajes», ο Γάλλος σταρ αποφάσισε τελικά να μην επιστρέψει στην Ιταλία και στη Γιουβέντους, αποδεχόμενος την πρόταση της πρωταθλήτριας Γαλλίας για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Η Γιουβέντους θέλει να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον 30χρονο Γάλλο μέσο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον μάνατζερ του, όπως σχετικά υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα, καθώς του πρόσφερε το καλύτερο συμβόλαιο, δίνοντας ένα ποσό λίγο κάτω από 500.000 λίρες την εβδομάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς