18.8 C
Athens

Ωμή παραδοχή από τον Ράνγκνικ: «Η Λίβερπουλ είναι έξι χρόνια μπροστά από εμάς, εξευτελιστικό…»

Η Λίβερπουλ έκανε μία ακόμη επίδειξη δύναμης τη φετινή σεζόν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι πλέον το πραγματικό ντέρμπι στην Αγγλία είναι αυτό με τη Σίτι και όχι με τους Κόκκινους του Μάντσεστερ.

Τη στιγμή που ο τερματοφύλακας των Ρεντς, Άλισον είχε περισσότερες εύστοχες πάσες από όλο το κέντρο της Γιουνάιτεντ μαζί, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι ο χθεσινός θρίαμβος για την ομάδα του Κλοπ (4-0) ήρθε στο… ρελαντί!

Στις δηλώσεις του «τελειωμένου» από τον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων, Ραλφ Ράνγκνικ μετά το ματς βλέπει κανείς την απόγνωση αλλά και δείγμα της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στη Μάντσεστερ τα τελευταία χρόνια, που ελπίζει ότι με τη διαφαινόμενη άφιξη του Έρικ Τεν Χαγκ θα δει ένας φως στο τούνελ.

«Είναι ντροπιαστικό, απογοητευτικό και ίσως εξευτελιστικό αυτό που συνέβη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράνγκνικ, προσθέτοντας στην συνέχεια για να κλείσει το ζήτημα:

«Πρέπει να αποδεχθούμε ότι η Λίβερπουλ είναι έξι χρόνια μπροστά. Όταν ο Γιούργκεν Κλοπ πήγε, τα άλλαξε όλα στον σύλλογο και σήκωσε όχι μόνο την ομάδα, αλλά τον σύλλογο και την πόλη σε νέο επίπεδο. Είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και εμείς απέχουμε πολύ από αυτό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς