23.3 C
Athens

NBA Playoffs: Σόου από Μπάτλερ και Μοράντ, οι Πέλικανς σόκαραν τους Σανς (vid)

Η δράση στα playoffs του NBA τώρα αρχίζει να «ζεσταίνεται» με τα ζευγάρια σε Δύση και Ανατολή πέρα από θέαμα, συγκινήσεις και εκπλήξεις, να προσφέρουν και μερικές ιστορίες που θα θυμόμαστε στο τέλος της σεζόν.

Μία από αυτές αφορά τους Πέλικανς, οι οποίοι έχοντας μεγάλο μειονέκτημα κόντρα στους Σανς το παλεύουν με την ψυχή τους και τελικά με μία τρομερή εμφάνιση του Ίνγκραμ μένουν ακόμα ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης, τη στιγμή που στο Φοίνιξ ανησυχούν για τον τραυματισμό του Μπούκερ.

Ο Μπράντον Ίνγκραμ πέτυχε 37 πόντους κι οδήγησε τους Πέλικανς σε σπουδαία νίκη με 125-114 επί των Σανς στο Φοίνιξ, φέρνοντας τη μεταξύ τους σειρά στα ίσια (1-1).

Ο Ντέβιν Μπούκερ αποχώρησε προς το τέλος της τρίτης περιόδου με τραυματισμό στον οπίσθιο μηρό και υπάρχει ανησυχία πως θα χάσει κάποια από τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας με το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ!

Στο Μαϊάμι, ένας Τζίμι Μπάτλερ… φωτιά πήρε ξανά από το χέρι τους Χιτ και τους οδήγησε στο ασφαλές 2-0 επί των Χοκς με τη σειρά να μεταφέρεται από το Σάββατο στην Ατλάντα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ πέτυχε ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ με 45 πόντους, ενώ είχε 15/25 σουτ (4/7τριπ.) και 11/12 βολές.

Τέλος, οι Γκρίζλις με τρομερή εμφάνιση του Μοράντ «ισοπέδωσαν» με 124-96 τους Τίμπεργουλβς κάνοντας κι αυτοί το άνετο 1-1 στο ζευγάρι τους.

Ο σούπερ σταρ των Γκρίζλις, Τζα Μοράντ, άγγιξε το τριπλ νταμπλ με 23 πόντους, 10 ασίστ και εννιά ριμπάουντ, σε μόλις 30 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας την ομάδα του στην ισοφάριση πριν πάνε στη Μινεσότα για να διεκδικήσουν ένα «break» στη σειρά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς