13.2 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Είναι απίστευτη η σεζόν του Ολυμπιακού, μεγαλύτερη απειλή για εμάς είναι ο κόσμος του!

Όσο σπουδαίος κι αν είναι ο φετινός Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα, ο πύρινος κόσμος του Θρύλου αποτελεί το μεγαλύτερο φόβητρο για τη Μονακό σύμφωνα με τον προπονητή της

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς περιμένει να δει μια ανταγωνιστική Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης υποστήριξε ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό στον κόουτς Μπαρτζώκα, ενώ στάθηκε στη δυναμική του ΣΕΦ αποθεώνοντας τον κόσμο του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τη Μονακό, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν πραγματοποιήσει μια απίθανη σεζόν και ειδικά στο σπίτι τους παρουσιάζονται απίστευτα σκληροί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι απίστευτα σκληροί εντός έδρας κι όχι τόσο μακριά από το γήπεδο τους. Αν δεν κάνω λάθος έχουν χάσει μόνο ένα ματς από τον Παναθηναϊκό (σ.σ. στη Stoiximan Basket League) κι ένα από τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν χάνουν, λοιπόν, εντός έδρας. Είναι μία μια ομάδα που κυριαρχεί στο γήπεδο της και έφτασε στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια απίστευτη σεζόν. Ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Πρέπει να είσαι πάντα πεινασμένος και να έχεις υψηλούς στόχους. Νομίζω ότι πρώτα από όλα δείξαμε ότι ανήκουμε εδώ. Ακόμα και με τις ρωσικές ομάδες θα προκρινόμασταν στα πλέι οφ.

Πρέπει να είσαι πεινασμένος συνεχώς και αυτό νομίζω ότι πάντα είναι το κλειδί. Υπάρχουν παίκτες σαν τον Σλούκα, τον Πρίντεζη και τον Παπανικολάου που έχουν γνωστή ποιότητα και εμπειρία. Από την άλλη υπάρχουν νέα πρόσωπα όπως ο Ντόρσεϊ, ο ΜακΚίσικ και ο Φαλ, αλλά η μεγαλύτερη απειλή είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ο έκτος παίκτης τους! Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον κόουτς Μπαρτζώκα.

Είχαμε αναμετρηθεί πολλές φορές στη Ρωσία. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να ετοιμάσει κάποια νέα πράγματα, όμως, σε αυτό το σημείο ίσως δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι τέτοιο. Εντέλει θα παίξει ρόλο ποιος είναι πιο επιθετικός και έχει μεγαλύτερη ένταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς