19.9 C
Athens

Κύπελλο: Ο Ιταλός Κίφι σφυρίζει στον ημιτελικό της Τούμπας, Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο

Ο άπειρος Ντανιέλε Κίφι που πριν 3 μήνες «έσφαξε» στο γόνατο τη Ρόμα στο ντέρμπι με τη Μίλαν θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια του πρώτου αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο 37χρονος Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Κίφι θα βρεθεί στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (21/04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Βοηθοί του θα είναι οι Νταβίντε Ιμπεριάλε και Αλέσιο Μπέρτι, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης ιταλός Μίκαελ Φάμπρι, με βοηθό του τον Τρύφωνα Πετρόπουλο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος.

Πρόκειται για έναν άπειρο διαιτητή που πρόσφατα έγινε διεθνής, με αποτέλεσμα να μην έχει διευθύνει ακόμα κάποιο ματς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά μόνο παιχνίδια στη Serie A.

Μάλιστα στο φετινό Μίλαν-Ρόμα το οποίο και διεύθυνε δέχθηκε έντονη κριτική από τους «τζιαλορόσι» με μπροστάρη τον Ζοσέ Μουρίνιο για ξεκάθαρες φάσεις στις οποίες αδικήθηκαν οι Ρωμαίοι, που ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες!

Στον άλλον ημιτελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία τη Μ. Τετάρτη θα βρεθεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου, AVAR ορίστηκε ο Ανδρέας Φωτόπουλος και τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς