14.4 C
Athens

Ο κόσμος του αθλητισμού στο πλάι του Ρονάλντο μετά το δράμα με την απώλεια του ενός παιδιού του

Ο Πορτογάλος αστέρας με δήλωσή του στα social media έκανε γνωστό το τραγικό συμβάν της απώλειας του νεογέννητου παιδιού του με έναν κατακλυσμό συμπαράστασης και αγάπης προς τον ίδιο και την σύντροφό του να ακολουθεί, κυρίως μέσα από τον χώρο του αθλητισμού

Το νεογέννητο αγοράκι των Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα Ροντρίγκες έφυγε άδοξα από τη ζωή πριν καν προλάβει να τη ζήσει, σε μία είδηση που από χθες το βράδυ έχει σκορπίσει θλίψη σε ολόκληρο τον πλανήτη.

https://athlosnews.gr/sok-gia-ton-kristiano-ronalnto-pethane-to-ena-apo-ta-neogennita-didyma/

Ο Πορτογάλος αστέρας με δήλωσή του στα social media έκανε γνωστό το τραγικό αυτό συμβάν με έναν κατακλυσμό συμπαράστασης και αγάπης προς τον ίδιο και την σύντροφό του να ακολουθεί, κυρίως μέσα από τον χώρο του αθλητισμού.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Πορτογάλου σούπερ σταρ ο νυν και ο πρώτος σύλλογός του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, δημοσίευσαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Ο πόνος σου είναι ο πόνος μας, Κριστιάνο», έγραψαν οι Κόκκινοι Διάβολοι. «Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου».

Από την πλευρά τους, τα «Λιοντάρια» της Λισσαβόνας ανέφεραν στην ανάρτησή τους: «Πολλή δύναμη, Κριστιάνο. Η οικογένεια της Σπόρτινγκ είναι μαζί σου».

Συμπαράσταση προς την οικογένεια Ρονάλντο έχουν σπεύσει να εκφράσουν, επίσης, συμπαίκτες, πρώην συνεργάτες ή ακόμη και αντίπαλοί του. Ο συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ, έγραψε «οι σκέψεις μου είναι μαζί σου και στην Χεορχίνα αδερφέ. Λυπάμαι».

Αρκετοί άλλοι παίκτες όπως ο Νταβίντ ντε Χέα, ο Φελίπε Μέλο ή ο Άλεξ Τέλες δημοσίευσαν καρδιές ως απάντηση στην ανάρτηση στο Instagram του ζεύγους Κριστιάνο Ρονάλντο-Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Ο πρώην Πορτογάλος συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα, ανέβασε ένα emoji με τα χέρια σταυρωμένα σε προσευχή.

Πέρα από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, τα μηνύματα συμπαράστασης έχουν πολλαπλασιαστεί από αθλητές. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Φάμπιο Κουαρταράρο, δημοσίευσε ένα emoji που κλαίει, όπως και αρκετοί ακόμα από τον χώρο των πολεμικών τεχνών (ΜΜΑ) αλλά και του στίβου.

Άπαντες στο πλευρό του Πορτογάλου αστέρα που θρηνεί και φυσικά δεν θα είναι διαθέσιμος στο αποψινό ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Γιουνάιτεντ. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, το ποδόσφαιρο εξαφανίζεται από τον χάρτη του μυαλού σου…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς