20.5 C
Athens

ΘΥΡΑ 7 στο Ρέντη: «Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας!»

Αντιπροσωπεία της ΘΥΡΑΣ 7 έστειλε αυστηρό μήνυμα σε παίκτες και προπονητή, ενόψει των αγώνων που έρχονται σε κύπελλο και πρωτάθλημα

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό με κακή εμφάνιση έφερε νέο προβληματισμό στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και τη Δευτέρα (18/4) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν οργανωμένοι οπαδοί της ΘΥΡΑΣ 7 που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες για την κακή εικόνα και τη χαλαρότητα κάποιων. Τόνισαν μεταξύ άλλων πως είναι στο πλευρό όλων αλλά πλέον θα πρέπει να γυαλίζει το μάτι όλων στις επόμενες αναμετρήσεις.

«Είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας. Εμείς σαν Θύρα 7 και εκφράζουμε όλο τον κόσμο, θέλουμε από σας φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτής της ομάδας. Εδώ είναι Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας. Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτή τη φανέλα που εμάς είναι η ζωή μας και θα είναι πάντα.

Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες από εδώ και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι, όλοι μαζί σαν οικογένεια. Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί. Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας από εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο. Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας από την Πέμπτη», ανέφερε η αντιπροσωπεία της ΘΥΡΑΣ 7 που θέλησε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα αφύπνισης για τη συνέχεια στην Ελλάδα.

https://athlosnews.gr/olybiakos-i-omada-echei-paixei-svista-se-ola-ta-megala-mats-kai-o-proponitis-telei-ypo-sygchysi/

«Γυρίστε το για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο φινάλε», είπαν χαρακτηριστικά στους παίκτες που έχουν μπροστά τους την πρόκληση του Κυπέλλου και την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ τη Μεγάλη Πέμπτη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς