20.6 C
Athens

Προμηθέας: Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Μάκη Γιατρά

Ο Μάκης Γιατράς δεν άντεξε μακριά από τον Προμηθέα και τη Μ. Δευτέρα (18/4) η διοίκηση των Πατρινών ανακοίνωσε την επιστροφή του μετά την παραίτηση του Ηλία Ζούρου

Γεγονός είναι η επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας. Ο Ηλίας Ζούρος υπέβαλε την παραίτησή του έπειτα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και αυτή έγινε δεκτή από τη διοίκηση η οποία κινήθηκε άμεσα και κάνει το ριστάρτ ενόψει και των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Γιατράς έχει συνδέσει την προπονητική του καριέρα με τον Προμηθέα με τον οποίο ανέβηκε από τη Γ΄ Εθνική και έφτασε ως την Ευρώπη (EuroCup), κατέκτησε το Super Cup και έφτασε ως τους τελικούς του πρωταθλήματος το 2019.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας μας, με τον Έλληνα τεχνικό να διαδέχεται τον Ηλία Ζούρο. Ο 50χρονος προπονητής και ο Προμηθέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, καθώς συμπορεύτηκαν από το 2013 ως το καλοκαίρι του 2021!

Υποδεχόμαστε τον Μάκη Γιατρά πίσω στην οικογένειά του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς