20.9 C
Athens

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας 2-0: Έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου για 3η σερί χρονιά

Ραντεβού με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας έκλεισε η Τσέλσι καθώς επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στον δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ.

Στη λονδρέζικη συνάντηση των δύο ομάδων η Τσέλσι ήταν ανώτερη αλλά δυσκολεύτηκε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ σε όλο το πρώτο μέρος δεν είχε αξιόλογη φάση. Το σκορ άνοιξε στο 65′ ο Λόφτους-Τσικ μετά το γύρισμα του Χάβερτς και αυτό ήταν που ξεκλείδωσε και την Κρίσταλ Πάλας υποχρεώνοντας τη να κυνηγήσει το γκολ.

Οι χώροι που άφησαν ανοιχτοί οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά δεν έμειναν ανεκμετάλλευτοι από τους τυπικά γηπεδούχους που έκαναν το 2-0 με τον Μέισον Μάουντ και κλείδωσαν την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου για 3η σερί χρονιά.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (82′ Τιάγκο Σίλβα), Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο (77′ Καντέ), Κόβατσιτς (26′ Λόφτους-Τσικ), Αλόνσο, Μάουντ (77′ Ζιγές), Χάβερτς (77′ Λουκάκου), Βέρνερ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Μπάτλαντ, Γουόρντ, Γκουέχι, Άντερσεν, Μίτσελ, Κουγιατέ (85′ Μιλιβόγεβιτς), ΜακΆρθουρ (72′ Ολίσε), Ζαχά, Έζε, Σλουπ (72′ Μπεντεκέ), Ματετά (55′ Αγιού)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς