14.4 C
Athens

Μ. Γιουνάιτεντ: Ο Ρονάλντο ξεπέρασε τα 20 γκολ τη φετινή σεζόν και εξασφάλισε ένα «βαρβάτο» πριμ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και πάλι αυτός που έσωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πέτυχε χατ τρικ και την οδήγησε στη δύσκολη νίκη επί της Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη και του Χρήστου Τζόλη με 3-2, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League, διατηρώντας την «ζωντανή» στη μάχη για την τετράδα και το Champions League.

Τα τρία αυτά γκολ ενεργοποίησαν έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ θα εισπράξει το ποσό του 1.026.000 ευρώ, καθώς έφθασε τα 21 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την «Daily Mirror», μετά το χατ τρικ ενεργοποιήθηκε η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με την οποία θα λάβει 906.000 ευρώ, μόνο αν ξεπεράσει τα 20 τέρματα, γεγονός που συνέβη στο ματς με τη Νόριτς και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Επίσης για κάθε επιπλέον τέρμα μετά τα 20 ο Ρονάλντο θα εισπράττει επιπλέον 120 χιλιάδες ευρώ, αυξάνοντας το κίνητρο του στα υπόλοιπα παιχνίδια έως το τέλος της σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς