19.7 C
Athens

Η Νιούκαστλ τινάζει την μπάνκα στον αέρα για τον Νούνιες της Μπενφίκα

Η Νιούκαστλ από τη στιγμή που φαίνεται να σώζει την χρονιά εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην Premier League θέλει να κάνει ηχηρό «μπάσιμο» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όπου θα επιδιώξει να αλλάξει στάτους προκειμένου να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική με τη νέα σεζόν στο Νησί.

Σε αυτά τα πλαίσια οι «Καρακάξες» έχουν τικάρει ήδη τα ονόματα των παικτών που θα ήθελα να ντύσουν στα χρώματά τους ενόψει της επόμενης σεζόν με τον «καυτό» Ντάργουιν Νούνιες της Μπενφίκα να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα τους.

Με έξι γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές, στο Champions League και με 32 τέρματα και τρεις ασίστ σε 37 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, ο νεαρός Ουρουγουανός επιθετικός, αναμένεται να κάνει μία από τις ακριβότερες μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι στην «γηραιά ήπειρο», εφόσον αυτό το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ γίνει επίσημο σε λίγους μήνες και οι Αετοί της Λισαβόνας αποδεχτούν την προσφορά τους.

Μία προσφορά που θα πρέπει να «αγγίζει» τα 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ζητάει η Μπενφίκα και λογικά δεν θα δυσκολευτούν να δώσουν οι Σαουδάραβες των Ασπρόμαυρων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς