17.2 C
Athens

Ο Τσιτσιπάς υπέταξε τον Ζβέρεφ και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Μόντε Κάρλο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέβαλε τον νόμο του στα χώματα του Μόντε Κάρλο και την Κυριακή θα υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον Ρωσοϊσπανό Φοκίνα

Δεύτερος σερί τελικός στο Μόντε Κάρλο και τον αξίζει και με το παραπάνω! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέταξε και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (17/4) όπου θα διεκδικήσει ξανά τον τίτλο του Masters απέναντι στον Αλεχάντρο Φόκινα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε τρομερό σέρβις, μείωσε τα αβίαστα λάθη συγκριτικά με τον προημιτελικό με τον Σβάρτσμαν και δεν άφησε τον Ζβέρεφ να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι, με τον Τσιτσιπά να επιβεβαιώνει πως το χώμα του Μονακό του… ταιριάζει, ενώ αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη του στο χώμα απέναντι στον αντίπαλό του.

Ο Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ με το… καλησπέρα και παρότι ο Ζβέρεφ είχε απάντηση, κράτησε το σέρβις του και γρήγορα έφτασε σε νέο μπρέικ για να κάνει το 6-4 και να πάρει ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία.

Ο Ζβέρεφ άντεξε στα έξι πρώτα γκέιμ του δευτέρου σετ και εκεί ο ψύχραιμος Έλληνας πρωταθλητής έκανε μπρέικ για να κρατήσει το σέρβις του και να πανηγυρίσει την πρόκριση πολύ πιο άνετα από ό,τι θα περίμενε (6-2).

ΤΑ ΣΕΤ: 6-4, 6-2

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς